Bilder från när vi var hos Chloe för ett tag sen

Chloe & Jag, älskar dig

Jag & Steffi sötnos!


Johnny & Me

YUMYUM!

Nu ska vi kolla på film!

RISE N SHINE

Kom precis hem från stan nu efter att ha sovit på östermalm med Chloe. Ikväll hade jag och Viktoria egentligen bestämt att dra på fest, men ingen av oss orkar så vi har bestämt att ha en liten "girl night" istället. Vi ska snart mötas i centrum och då ska vi hyra massa filmer och köpa dipp, godis, läsk osv. Sen ska vi gå hem till mig och mysa ner oss i soffan. Ikväll är vi ensamma hemma också för att min pappa är bortrest och mamma ska till en kompis. Så det kommer bli en riktigt mysig och rolig kväll :D Men nu måste jag börja gå mot bussen. Puss!

Bästis och jag i somras

@ SCHOOL

Godmorgon!
Just nu sitter jag i datasalen med Vega och har SO. Det är verkligen det tråkigaste ämnet som finns! Vi ska välja nån person som har gjort nånting (kommer inte ihåg) och jag har valt James Cook.. ingen aning om vad han gjort eller vem han är, menmen. Det är suuuper tråkigt och jag lovar att jag ger 1000 kr till den som gör arbetet åt mig! Det ska vara inlämnat den 10:onde tror jag, någon frivillig? (a) well well.. vi ska sluta snart tror jag och då ska vi ha Livskunskap och sen har vi Idrott, Lunch, Språk, Fysik och sist Musik. Jag slutar 15:20 och då ska jag direkt ner till centrum och möta Chloe. Sen får vi se vad vi hittar på för nått skooj :D Men nu ska jag "jobba" lite..  Puss


Till Viktoria Flodin Från Emma Edsmar

Jag är inget proffs på sånt här, men du fattar nog poängen med det hela.
Jag älskar dig bästavän!


HAHAHA

Förlåt Vikkan men jag var bara tvungen.. hahahaha!


Hollywood Gigolo

Jag och bästis ligger i soffan och kollar på en skit rolig film som heter Hollywood Gigolo.
Vi har varit och köpt massa godis också, yumyum! :D Men jag ville bara uppdatera lite snabbt så ni vet att jag lever. Vi hörs lite senare, Puss!

SKA JAG?

Några tycker att jag ska och några tycker att jag inte ska...

Själv tycker jag att det är skitsnyggt med tungpiercing.

Men vad tycker ni mina kära läsare, ska jag? :)


I miss you darling!

Annie, det var super länge sen vi träffades ;o

du får höra av dig till mig när du kan ses så får vi bestämma nått!

Jag saknar dig älskling!


NU ÄR JAG 15 ÅÅÅÅR!


Snart är jag byxmyndig!

Nu är det så att kl 00:00 så blir jag 15 år, alltså riktigt jävla gammal!
Idag har jag iallafall haft släkten hos mig + viktoria, men hon räknas faktiskt som släkt. Vi är ju bästavänner och jag är familjen mörkrosa och hon är familjen ljusrosa. Hahah nu fattar ni säkert NADA men det är skitsamma. Iallafall så har dom varit här och fikat + att jag har fått massa fina presenter som t.ex. Pengar, Kläder, Skor, Presentkort osv.. så det tackar vi för! Men som sagt så är det fortfarande den 24:de och jag fyller den 25:de så jag får inte mina presenter från mamma och pappa förens imorgon bitti när dom ska komma in och sjunga för mig (a) jag hoppas iallafall att ni gör det mami och papi? well well ni måste, för det är faktiskt tradition!!!! Men ja, nu vet ni det och jag hoppas att många grattar mig imorgon.. annars blir jag ledsen! Nej nu måste jag gå in i duschen och sådär för det är ju faktiskt skola imorgon. Men ni får ha det så gött allihopa och glöm för fasiken inte att gratta mig! Puss Puss

Kl 00:00 inatt blir jag byxmyndig! :D

GLÖM INTE ATT GRATTA MIG SÖTNOSAR!

Somebody To Love


LOVE

Jag hinner inte blogga just nu för jag har jätte mycket att göra!
Men gårkvällen blev ganska lyckad, spenderades med mina älsklingar.
Men nu måste jag skynda mig till centrum, PUSS!

Maria Isabel, Alex, Jag och Sacki

plan's for tonight

♥ Göra fysik läxan
♥ Duscha, raka benen osv
♥ Möta upp Chloe i centrum
♥ Hem och fixa oss
♥ Träffa Alex, Kevin, Douglas osv
♥ FEEEEST :D
Kvällen kommer bli GAL1 skooj!

Snabba Cash

Kom precis hem från Heron City. Jag och Viktoria har varit och kollat på "Snabba Cash". Asså jag lovar er att det är den bästa filmen jag någonsin har sett! Ni som inte har sett den.. SE DEN NU! god damn vad snygg Joel Kinnaman är asså! shit, jag grät typ bara för att han är så SNYGG! finns inga ord, filmen är bäst!


would you marry me? :$

THE MORE I GET THE MORE I NEED

Nu är jag hemma från skolan och väntar på att Viktoria ska komma hit. Hon slutar 20 över 3 tror jag och då skulle hon komma till mig direkt. Det blir väl som vanligt att vi går och köper godis och hyr film? mja vi får se vad vi hittar på för skooj.
Men nu måste jag faktiskt plugga lite fysik..

2 cool 4 school

What's up niggahs?
Nu sitter jag med Fabian Babian och Vega-faat-hoe i skolan :D Dom sitter och chattar i vegas bloggchatt och jag lyssnar på Orup - hellre jagar av vargar, såååå bra! Efter den här lektionen.. vad det nu är för lektion? så har vi lunch, YUMYUM!


Onsdag!

Just nu ligger jag i sängen och kollar på Disaster Date på MTV. Haha det är skit kul! ;P
well well.. Imorse gick jag upp kl 7, fixade mig snabbt och gick till skolan. Jag började kl 8 och då hade vi hemkunskap. Vi gjorde bröd och soppa, vega gjorde brödet och jag gjorde den mexicanska soppan. Den var skit äcklig så vi åt bara upp brödet (a) Sen efter det hade vi matte, lunch, so, svenska och sist slöjd. Och på lunchen idag hände en grej som gjorde mig så jävla sur. Några killar brottades i matsalen. Och då skulle jag gå förbi dom för att vi satt vid bordet bakom dom. Och när jag går där så ska såklart dom välta en hel hink med vatten på mig. Jag blev så jävla sur! asså väx upp killar, man brottas inte i matsalen! ;O Aja iallafall, efter skolan åkte jag och Mikaela in till stan och mötte micke. Vi fikade och gick runt och shoppa lite, jätte trevligt! :) När jag kom hem bytta jag om, tvätta bort sminket och gick direkt till solariumet och sola 30 min, så nu är jag brun och fin :D Sen när jag kom hem gick jag direkt in i duschen och nu som sagt ligger jag nyduschad i sängen och kollar på tv, myys! :)

Brownie Cake's!

Nu ska vi sola!
See you soon bimbos!

Study!

Jag och Viktoria är hemma hos mig nu! Vi fick sluta typ 1 timme tidigare idag, skönt! Så efter att vi hade fått sluta gick vi direkt hem hit till mig och satte oss för att plugga. Som ni ser på bilden så ligger jag på golvet med mina fysik och engelska böcker + min lilla söta data som jag fick av jultomten (a) Viktoria sitter i sängen och pluggar matte och svenska. Kl 4 kommer dom från soc hit igen för att snacka med mig. Jag har inte snackat med dom på ganska länge nu, senast var innan jullovet. Så jag undrar vad dom vill prata om? well well.. sen ska vi nog ta ett tripp till vårat andra hem, nämligen solariumet ;) Men nu måste jag fortsätta att konsentrera mig på mina läxor. Puss!


Akon Feat David Guetta - Nosy Neighbour

I LOVE IT

VIDEOOON

GAAAAAAH asså kan ni fatta själva hur det känns när man är skittrött

och sover sjukt skönt och så hoppar nån på en :O fy fasiken Mikaela!


MONDAY

Jag har volymen på högsta och städar mitt rum nu, gal1 nice! hehe iallafall.. Idag började dagen med att jag var hos tandläkaren vid 9 och sen skjutsa pappa hem mig efter. När jag kom hem satte jag på höööög musik och fixade mig. Sen vid typ 11 gick jag till skolan. När jag kom dit hade jag matte i 40 min, sen hade jag språk och sist hade jag bild. Efter skolan gick jag med Mikaela hem till henne. Vi kollade på Ice Age 3 och skratta så tårarna rann, ååh vad jag älskar den filmen! kan inte få nog :D well well.. efter filmen så somnade vi i typ 1 timme för båda var så sjukt trötta. Mikaela hoppade på mig när jag sov också för att väcka mig och då hade hon tydligen filmat ;O hon sa att hon skulle lägga in den på youtube senare, så när hon har gjort det så kanske jag lägger upp den här i bloggen ;P men nu ska jag göra mig lite popcorn, yumyum! :D

Jokkmokks Jokke - Gulli-Gullan

Den här har jag och Mikaela lyssnat på i flera timmar idag efter skolan..

Hahaha det är världens skönaste låt! ;D


Nu går jag till skolan!

Puss och Kram!


Johan Falk

Nu ligger jag och kollar på Johan Falk som är på 4:an. I morgon är det måndag och alltså en ny skolvecka börjar. Egentligen ska jag börja klockan 8 men jag ska till tandläkaren vid typ 10 så jag får lite sovmorgon och kommer nog till skolan vid lunch. Sen slutar jag 14.10, så det är skönt. Hade även tänkt träna imorgon, ni vet ju att jag brukade gå på friskis och svettis med Mikaela förut. Men jag tänkte kolla med min storasyster om hon vill följa med på ett pass. Men vi får se hur det blir med det. Jag måste plugga också eftersom att vi ska ha engelska och fysik prov snart. Men det är iallafall typ allt det som händer imorgon. Nu ska jag kolla klart på filmen och sen ska jag sova.
Take care sweetie!
Han i mitten är så jäkla snygg!

When everybody say no, I say yes

Philip och David <3

 

Adrian, Douglas, Isabelle och Niklas


Chloe, Steffi, Mikaela, Joel, Philip och Johan

 

Kevin, Rasmus, Philip och Johnny

 

Kevin, Rasmus, Philip och Johnny

 

!

Adrian, Niklas och Mikaela

 

David, Jag och Alex :D

 

Men nu ska jag duscha och sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på film :)

Take care!


This is bad, really bad

Min uppdatering är inte på topp, jag vet.
Men jag bloggar när jag vill och ber inte om ursäkt!

Iallafall.. i fredags var jag i skolan 09:00 - 15:20 och det var väl som vanligt? förutom att jag somnade på fysiklektionen, heheh jag var så otroligt trött så jag somna. Men jag vaknade sen av att alla kollar på mig och att Mikaela pillar mig i örat med en penna (a) well well, efter skolan gick jag hem och sen senare kom Chloe till mig. Vi fixade oss och sen drog vi ner till centrum, mötte upp Mikaela och sen åkte vi in till stan. Vi skulle till Chloes lägenheten och festa lite, men när vi kom dit så blev det lite strul med folk som skulle in osv... Men det löste sig till slut. Dom flesta drog väl kanske runt 3 men jag, Chloe och Mikaela stanna kvar där med Joel, Anders, Johnny och Jamal. En sömnlös natt blev det, vi låg bara och snacka hela natten. Och sen runt 7 (då vi fortfarande var vakna) så gick jag och Mikaela ner till 7eleven och köpte lite mat. Sen gick vi tillbaka upp till dom andra igen. Jag somnade kanske vid 09:00 och vaknade vid 10:00 alltså så sov jag typ ingenting. Vid typ 11:00 drog Mikaela, Jamal och Joel. Men jag, Chloe och Johnny stannade kvar. Vi låg i sängen och snacka om allt och alla i typ 2 timmar, sen blev vi sugna på donken så jag och Chloe gick dit och köpte med oss. Sen gick vi tillbaka och satte oss i soffan och åt samtidigt som vi kollade på let's dance, hahaha ;P Vid typ 15:00 drog Johnny och typ en timme senare kom min pappa och hämta mig och Chloe. Vi åkte hem till mig och när vi var hemma ringde jag Viktoria och fråga ifall vi 3 skulle gå på bio. Men Viktoria orkade inte så då sket vi i det, istället åkte jag och Chloe hem till henne i södertälje. På vägen hem till henne köpte vi dipp och 2 filmer, Ice Age 3 och Van Wilder - Freshman Year. Sen när vi kom hem så gjorde vi dippen och till det hade vi morötter, yumyum! Vi började att kolla på Ice Age och alla som känner mig vet att jag älskar dom filmerna, jag har nog aldrig skrattat så mycket asså! hahaha xD Sen vid 21:30 så var det Scary Movie 2 på 5:an så vi kollade på den. Men sen vid typ 01:00 blev vi så trötta, så vi tänkte ställa klockan och sova 1 timme i soffan och sen kolla på Van Wilder. Men vi vaknade aldrig efter 1 timme utan vi vaknade typ vid 06:00 och då orkade ingen av oss sätta på filmen så vi gick och la oss i sängen och sov. Sen vaknade vi vid 12:00 igen och då gick vi direkt upp och gjorde toast och kollade på Van Wilder. Min pappa kom och hämtade mig vid 17:00 hos Chloe och nu är jag hemma och snackar med Viktoria på msn. Vi skulle ha träffats idag men ingen av oss pallar röra på våra feta rövar så det blir nog inte av. Så istället ska jag nog gå och sola 25 minuter nu sen ska jag duscha och raka benen, hårinpackning osv. Men först av allt nu innan jag gör någonting annat ska jag lägga in bilderna från i fredags, men dom får ni se sen i nästa inlägg. Puss!

This words are my own

Nu ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna. Sen ska jag lägga mig i sängen
och ringa min kära vän Chloé. Godnatt snyggingar!

God damn you're beautiful


Joel baby!

Down to Earth

I never thought that it be easy, cause we both so distance now.
And the walls are closing in on us, and we're wondering how.
No one has a solid answer, but just walking in the dark.
And you can see the look on my face,
It just tells me apart.


Shopping

Idag när jag och Viktoria skulle ta bussen hem till henne så stannade vi till i centrum för att äta lite på donken. Och då när vi endå var där så gick vi runt och kolla lite i affärer för jag ville hitta nått som jag kan ha på mig imorgon eftersom att då ska jag festa med Chloe. Så jag hittade en skitsnygg kort klänning på MQ för bara 250 kr, visst är den snygg?


(den är mycket snyggare på!)
I JUST LOVE IT!

Svar!



Bobby's köpte jag på kicks :)
hihi tack antar jag! :D

Kärlek är lycka!

JUSTE! jag och Viktoria ska faktiskt adoptera :') ååh vi känner verkligen att den tiden är inne nu efter att hållit ihop i snart 1 år. Vi älskar varandra grovt mycket och därför känner vi att en bebis i vårat liv skulle vara romantiskt. Så därför får vi snart välkommna våran bebis BUBBEL BLERT (och nej jag skrev inte fel, han ska inte heta bert utan verkligen BLERT!) in i våran familj, ååh vad vi längtar efter att få pussa och klappa våran lilla bebis under fenorna


@ bästis place!

Tjooo alla söta barn som läser min blogg! :D
Nu är jag hemma hos Viktoria, hon sitter och pluggar tyska och jag dunkar musik och snackar med massa roligt folk på msn :) Idag har jag bara varit i skolan, allting var som vanligt och jag var sjukt trött.. som vanligt. Men jag överlever (a) Snart ska vi äta kyckling och pasta som mamma Monica har gjort.. MUMSFILLIBABBA! :D


Alexandra Burke

I LOVE IT


@ Vegas place!

Godmorgon! Nu är jag hemma hos Vega och Erica är här också. Än så länge har vi bara haft hemkunskap och där gjorde vi kladdkaka :D och nu som sagt är vi hos vega för att fixa oss lite, jag vaknade 20 min innan jag var tvungen att gå. Så jag hann bara ta lite foundation och mascara, men nu har jag sminkat mig mer och fixat håret som jag inte hann platta heller. vi börjar 10 över igen och då ska vi ha matte *suck* Aja nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så vi hörs senare :) Puss!


I'm home

Kom precis hem nu och pappa har lagat pannkakor till mig, yummiie! :D
Men innan jag ska äta tänkte jag bara lägga upp en bild på det som jag köpte i centrum..



PUSS

Alla snubbar vill ju vara katt?

OOH YEAH, YOU LOVE IT


Nu drar vi ner till centrum!


Oopsy Daisy

Oopsy daisy i hurt you again. I crushed your heart in the palm of my hands.
If you walk out baby i’ll understand. Cause all i’ll do is hurt you again.

.........................................................................................................

i’m a walking disaster, don’t want to hurt you that’s why you got to go.
Destruction like fire all around you, that’s why you got to go.

 

 


Right Now!

Nu ska vi gå till ica och handla mat, vi ska äta nachotallrik.. MUUMS! ;D


(den bjuder vi på!)

hiss/diss

Tummen ner för:
- det kalla och tråkiga vädret vi har här i sverige!!


Tummen upp för:
att jag och min bästavän Viktoria ska till spanien tillsammans i sommar, LÄNGTAR! :D

15 dagar kvar tills jag fyller 15 år! :D

Någon skillnad? hihi (a)

5 år                                         14 år

Good girls go bad

Nu sitter jag här vid datan, nyduschad och lyssnar på musik. Jag håller på att laga nudlar också (a) det blir min frukost, lunch och middag. Usch vad onyttig jag är! men men, idag ska jag inte göra så mycket. Imorgon är det skola så jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll. Men nu måste jag äta lite! Puss Puss


Tja baby, ska du med?

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och svara på dom 100 sms som min älskling har skickat till mig. Ibland är jag så fruktansvärt seg på att svara på sms asså..

hihi förlåt (a) Men iallafall.. sov sött nu allihopa så hörs vi lite senare!

Over And Out


Random-Isak is back! :D

Ni vet alla dom här random-videosarna med den här killen Isak som alla sett på youtube? HAN ÄR TILLBAKA! hahaha så jävla kul!

Killen är fan störtskön! ;D


that's why I love her so much!

Imorse när vi vaknade hemma i Chloe's lägenhet så var det ganska så stökigt så vi blev tvugna att städa. Men ni som känner oss vet att vi inte är så speciellt bra på det och att vi alltid blir så hyperaktiva och flummiga. Men på 2 timmar ungefär hann vi iallafall dammsuga en matta! hehehe Oh yeah, we are so good! ;D

Chloe's über heta dance moves, hahaha

HAHAHA JÄVLA TÖNTAR VI ÄR ASSÅ!

vi blev skiträdda i början för vi trodde att någon var i huset (a) hihihi

och min röst är helt fuckt up för jag var skit hes och hade jätte ont i halsen!!


BRÜNO

Viktoria har åkt hem nu och jag kollade precis klart på filmen som vi hyrde. Vi kollade på Brüno och det var den sämsta filmen jag har sett! uuuur dålig verkligen. Vi stängde av den för att den var så jävla dålig, men sen nu hade jag tråkigt så jag satte på den och kollade klart och den är verkligen sämst. Jag trodde att den skulle vara betydligt mycket roligare faktiskt, menmen -.- hehehe

TIPS - Kom över killen

..Ta nytta av dina vänner - Sätt dig och prata med en vän som du verkligen kan lita på, tala ut om allt och precis som du känner, säg hur det är, säg hur det ligger till emellan dig och ditt ex, prata ut om allting. Så det känns bra, för din vän förstår dig i alla lägen. Så, prata ut om saker och ting. Säg precis vad du känner och hur det är.

..Gråt, bli ledsen - You name it, du får gråta. Ingen har sagt att du inte får det. På ett sätt är det bra att man gråter, för man får ut så mycket mer än vad man egentigen tror. Men tänk på en sak, han är inte värd dina tårar som du faller. No no, han är inte värd någonting, kanske något hundbajs som ligger på gatan, men no more!  Klart man får vara ledsen, det ingår i hela saken. Men bli sedan arg ->

..Ut med alla dina känslor - Bli arg, skrik, kasta runt saker, slå på något, tyck synd om dig själv. Det är du som mår dåligt, ingen annan. Tänk bara på dig själv, ingen annan. Gör precis som du vill, kasta sönder din mammas favorit vas, gör det du känner för. Just för att få ut den dära ilskan som finns i dig.

..Goodbye killen - Ta bort allt som har med han att göra, bilder, låtar som påminner om han, texten som han skrivit, texter som du skrivit, ta bort msn, radera hans nummer! Ta verkligen bort allt som påminner om han, ta bort, radera, delete, FÖRSVINN!

..Gör en lista på hur mycket du hatar han - Skriv, skriv förfan! Skriv så du får ont i handen, skriv! Gör en lista på alla dåliga ord du bara kan, skriv ner allt dåligt med han, få ut allt du känner och alla ord du bara vill spotta ut i hans fuckface! Bli arg och sur, du har rätt till det! Han va idioten, inte DU!

..''Jag älskar mig själv, jag är snygg och vackrast'' - Oh ja, fram med egosidan, shoho jag är så jävla snygg. Klä dig som du aldrig sett kläder förut, ut på stan gör saker som DU tycker är roligt, skratta lev livet, tänk inte mer på han. Varför slösa så mycket tid på en idiot? Nono, goodbye my sweetlover jag känner inte dig längre. Tänk bara på alla bra saker med dig, jag är så snygg, sexig, wow jag ser ju riktigt bra ut i dom här underkläderna. VAD SOM HELST! Bara du inte tänker på han, så blir det bättre!

SMILE LIKE YOU MEAN IT, BITCH

Hello Gorgeous!
Förlåt för ur usel uppdatering här i bloggen, men jag har haft mycket för mig. Skolan började igår, det var en helt okej dag. Precis som vanligt med alla tråkiga lektioner och sådär. Efter skolan träffade jag Chloe och vi åkte in till stan och festa i hennes lägenhet med några och sen så sov vi kvar där några stycken, myysigt! Men nu iallafall så sitter jag hemma hos mig och Viktoria är här också. Hon ligger och gnäller över att hon vill ha godis, så jag får väl ta med mig lillskiten till ica
Här är iallafall lite bilder från igår!

Steffi, Maria isabel, Philip och Jag

Maria isabel, Steffi och Jag

någon, Joel och Kevin (a)

Joel sötnos!

Douglas och Philip ;D

Jag, Malin och Maria isabel :)

Jaaaaag

Philip och Kevin

Lojsan, David, Steffi, Maria isabel och Philip :D

Douglas, Jag och Philip

Godnatt snygging!

Just nu sitter jag och snackar lite med Vinne och Mickis på msn, men jag ska snart stänga av datan och sova. När jag vaknar sen, de vill säga vid typ 1? så ska jag ringa bästis och så ska vi träffas för att sen åka in till stan och shoppa lite små saker som vi behöver. Kanske ta en fika eller nått också? ah vi får se. Sen på kvällen ska jag åka till J för att sen sova hos honom, kommer bli riktigt myys! :D Men vi hörs lite senare.
Ha det gött så länge, PUSS!

I love this song!
Erik Hassle - Don't bring flowers after I'm dead

Still awake

Klockan är kvart över 4 och jag är fortfarande vaken. Asså jag måste faktiskt vrida tillbaka dygnet snart. Jag kan inte vara vaken hela nätterna och sen sova hela dagarna, det funkar inte så Emma lilla *suck* Skolan börjar på fredag också, så jag måste se till att vara riktigt pigg och kry då...!!

Your love is my drug


Hahaha!


Godmorgon

Herregud! Seriöst, jag vakna nyss!
Jag har nog aldrig sovit så här länge, det är sjukt hur trött man kan vara :O
Aja, jag vakna av att mamma kom hem och frågar varför jag fortfarande ligger i sängen.
Och då kollar jag runt i mitt rum och det är helt svart. Sen kollar jag ut ur fönstret och då har det redan blivit mörkt ute igen, herregud. Men jag har iallafall ringt och beställt tid för att fixa mina naglar nu ockå. Jag fick tid 12:15 på torsdag, så det får jag inte glömma! Men nu ska jag fixa mig lite snabbt för jag ska på middag hos mormor och morfar, sen ska jag antingen hem till Viktoria på hennes släktkalas eftersom att hon fyller år idag. Eller så ska jag åka hem till hemlig och sova hos honom.
Men vi får se.. vi hörs lite senare. Puss på dig sötis!

You hate me because I'm beautiful


Din kropp:

hur lång är du: 1,58 typ
hur mycket väger du: helt ärligt vet jag inte!
vilken sko storlek har du: 36
är du nöjd med din kropp: njaa ibland haha
skulle du kunna plastikoperera dig: yes!
välj en sak du tycker är fulast på dig: mina vader -.-
vilken ögonfärg har du: blå/gröna
vilken hårfärg har du: blondie!
har du lång överkropp: haha ?
har du långa armar: nja inte så speciellt haha
har du långa naglar: ganska
Dina känslor, tankar och humör:
hur är ditt humör nu: irriterad och trött
vad tänker du på just nu: min sötnos!
saknar du någon just nu: Varje dag, hela dagen
gillar du någon: kanske
är du kär: nää :)
är någon kär i dig: yes
älskar du någon: ja mååånga
hatar du någon: AH
hur är du om du är hungrig: Hungrig?
hur är du om du är trött: Antingen flummig, helt borta eller sur :P
om du sovit i tre timmar: what?
Dina önskningar:
du skulle egentligen velat heta: Sven-Olof :D
du skulle egentligen velat bo: hmm, här i huddinge, älvsjö eller stan :)
din högsta önskan är: hmm, vette fan
du skulle vilja ha: allt jag peka på!
Ditt rum:
vilken färg är det i ditt rum: vitt, svart, grått/silver och rosa :)
har du en säng i ditt rum: såklart
vilken färg är ditt påslakan: vitt och svart
har du kläder på ditt golv: aah -.-
har du tidningar på ditt golv: yepp
har du något annat på ditt golv: ja massa saker

GRATTIS PÅ 15 ÅRS DAGEN BÄSTIS!


Det finns inga ord för hur glad jag är över att ha en sån underbar vän som du.
Du betyder så fruktansvärt mycket för mig, jag kan verkligen inte leva utan dig bästis!
Love you


K I S S E S

Är med Viktoria nu som äntligen har kommit hem från Storvreta!
Imorgon btw fyller hon 15 år! ;o yeah, min bästavän blir gammal kärring! hehehe
Aja, igår bloggade jag typ ingenting men jag var iallafall på bio med Chloe och Mikaela. Vi kollade på Sherlock Holmes, den var as bra! :D Sen efter det så åkte Mikaela hem till sig och Chloe följde med hem till mig och sov här. Hon åkte från mig vid typ 2 tiden och sen vid typ 5 kom Viktoria som sagt till mig. Jag har saknat henne sjukt mycket så det är skönt att hon är hemma igen! Ikväll är vi iallafall ensamma hemma hos mig för mina föräldrar är ute och äter. Så vi ska typ bara chilla och kolla på film, myyys! :D

MIN OCH VIKKANS LÅT! HAHAHA


Memories!

HAHAHAHAHAHAHA! Jag och Viktoria skulle filma när vi sa att vi älskar varandra,

men det gick inte för vi började bara garva hela tiden! ;P

Och JA jag vet att jag skrattar som en fyllekärring, hahaha


Fest på söder!

Godkväll snygging ;)
Jag hinner inte blogga så mycket nu för jag ska strax gå och äta lite fruktsallad, sen kommer Chloe mc flowie till mig. Och sen senare drar vi vidare till söder för att festa. Men ni får ha en riktigt mysig och rolig lördagskväll nu så hörs vi imorgon!
Love to you all

En klassiker, hehehe ! ;D

myyysigt!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Kalle & chokladfabriken :D

Vi hörs om några timmar igen, puss på er sötnosar!


DAGENS SNYGGA OUTFIT

Min älskade rosa mjukisdress

JagHarTråkigt...

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - nej
har du någon kille just nu? - nej
Har du dumpat någon? - yes
Har någon dumpat dej? - aah
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - hehe ah
Vem kysste du senast? - Erik
Vem kramade du senast? - Vikkan
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? Nej verkligen inte.

SKOLA:
Är du duktig i skolan? - njaa
Har du bra betyg? - nope
Har du fått göra om ett prov någongång?- japp
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - japp
Sköter du dej i skolan? - njaa
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - typ alltid
Haft mobilen på lektionstid? - yes
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - yes

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? - 5
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - yes
Trivs hemma? - ibland
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - njaa inte direkt
Har skrikit och slagit din mamma? - jag har skrikit men aldrig slagit
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - aah
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - japp
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - ja!

VÄNNER:
Du har vänner? - jajamensan (y)
vilka skulle du kunna offra livet för? - läskig fråga :O
Du brukar vara med? - mina brudar!
Vem/vilka var du med sist? - Vega, Viktoria och Chloe
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - jaa!
Är det okej att ha kill-kompisar? - ja absolut
Har du pussat någon av dina kompisar? - haha japp
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - nej verkligen inte.. shit, störd fråga!
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - ja..

FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? - yes
Putar med läpparna på foton ? - hmm?
Använder foundation på läpparna? - nej
Super dej packad varje helg? - ja såklart!
Du har kysst en tjej? - haha ja
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - plattar håret.. ja, Men inte fjortisfrisyr!
Ditt hår e knallblont? - yes

KRIMINELLT:
Ange tre saker du snott? - tuggummi, reflexer och typ sudd (?) haha
Är det okej att vara kriminell? - självklart
Vill du bli kriminell? - självklart
Varför gör du sånt här? - what?
Vad är inte okej med att vara kriminell? - what?
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - självklart
Har du suttit i fängelset? - självklart
Vill du hamna i fängelset? - mitt mål i livet

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - njee
När grät du senast? - Igår
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - nej
Du har slagit ner någon? - japp
Du har skadat någon med flit? - ja
Har du någonsin viljat döda någon? - nej haha, stört
Vem bråkade du senast med? - mamma typ?

The party dont start until we walk in

Här är lite bilder från igår, ENJOY!

Vega, Viktoria och Jag

Mina sötnosar!

Jag och Bästis

Sarah och Linnea :D

Jag och någon, hehe!

P-P-PARTY

Linnea snygging :D


2010

Första inlägget 2010, nu är det nytt år och nytt årtionde :D Jag hoppas att ni alla hade en rolig nyårsafton! Själv hade jag en ganska galen kväll. Jag var med Viktoria, Vega, Chloé, Felizia, Linnea och Mikaela på fest i Älvsjö. Det var as kul! :D Alla var sociala och trevliga och det är typ det bästa som finns. Folk som är sociala på fester. Jag hatar när folk är dryga och bitchiga. Men iallafall.. Vi åkte därifrån typ vid halv 3 och då åkte vi hem till mig (jag och chloé) och direkt när vi kom hem så gick vi och la oss för vi var så jävla trötta. Och vi vakna för kanske någon timme sen och då gick vi direkt till vega (vi bor grannar) och där snackade vi lite om igår och spela lite yatzy(?) haha, sen nu har vi kommit hem till mig och precis ätit lite middag med mina föräldrar, asså det har nog aldrig varit så gott att äta mat som det var nu (a) hehe! Men nu ska vi städa lite i mitt rum och sen ska vi lägga oss i sängen och glo på en nice rulle ;) Vi hörs om några timmar igen och då kommer jag lägga upp alla bilder från igår ;D

RSS 2.0