ASG IRL = as garv in real life

Kolla mellan 2:17 - 3:00

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAH xD

FAN VAD KUL !!!!!!


Telefonsamtal mellan mig och Viktoria...

Jag: Asså någon har norpat från min chipspåse!!! :O
Viktoria: Åh jag hatar norpers!
Jag: HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH "NORPERS!" HAHAHAHAHAHAHA
Viktoria: HAHAHAHHA ja, jag hatar när nån norpar lite av mitt godis och mina chips!
Jag: Du är ju sjuk, du gömmer ju ditt godis under din pappas fotölj...?
Viktoria: Ja men jag tror han vet att jag lägger det där nu...
Jag: HAHHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!

Det här gjorde min dag!! :D

04:02

Jag kan inte sova, sjukt jobbigt! Tankarna bara snurrar.
Vissa tankar vägrar att försvinna från mitt huvud....

Tisdag

Idag stannade jag hemma igen för att jag är fortfarande jätte förkyld och har feber. Jag ska försöka plugga lite idag och jobba på mitt och Mikaelas SO arbete. Vi har redovisning på det imorgon, så jag hoppas att jag mår bättre då så jag kan gå till skolan och göra det. För jag tror inte Mikaela vill göra det själv, heheh. Well well.. det går lite segt att skriva nu för jag har min lilla gulleplutt framför mig, han gillar att sitta på bordet (?) knäppis. Men nu ska jag kolla på tv och äta glass, yuummie. PUSS!

Broken Hearted Girl


Booooooring

Jag är sjuk och nu ska jag sova.. hejs!


Turn The Lights Off

Sorry för en sån tråkig uppdatering. Men jag kan berätta lite kort om vad jag har gjort i helgen. I fredags vaknade jag av att jag hade skit ont i huvudet och i halsen, men jag tog mig upp och gick till skolan ändå. Efter skolan åkte jag och Viktoria till stan och träffade några och sen åkte vi hem till mig, fixade oss. Sen mötte vi upp Mikaela i centrum och drog på fest i skogås. Det var nice! (y) Sen vid 3 tiden kom min syrra och Denice och hämtade upp oss för dom var ändå påväg hem för dom hade varit hos någon kompis, så det var ju perfekt! Vi skjutsade hem Mikaela och sen åkte jag och Viktoria och sov hemma hos mig. Sen på lördag så vaknade vi vid 2 tiden, vi fixade oss lite och åkte ner till centrum och shoppa lite. Jag köpte en super söt tröja och en perfym. Sen fikade vi lite och sen åkte vi hem till mig igen och bara tog det lungt. På kvällen sen så skulle vi först till skogås egentligen men så blev det inte. Så vi åkte till vällingby och chillerilla där med några hemma hos Rickard. Sen åkte vi hem till Viktoria och sov där. Idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt eftersom att jag är sjuk. Ska snart gå till ica och köpa lite godis och sen ska jag och min storasyster Frida kolla på "New moon". Sen måste jag städa mitt rum och plugga också, jag har kemi prov på tisdag.. jippi -.-


Freeedag!

Ikväll blir det utgång med Mikaela och Viktoria, vi ska på fest i skogås.
Egentligen är jag sjuk men vafan.. det är fredag, jag tänker inte sitta hemma då! ;O

Vill inte, kan inte mera.

Jag hatar den här låten, samtidigt som jag älskar den.

Jag vet inte hur många gånger jag har gråtit till den...


Give It To Me

Åååh nu mår jag myyycket bättre.. bra va? JA! Och jag kom nyss hem också.. Jag har varit ute med Viktoria ett tag, vi skulle sola men det var några brudar som skulle odla cancer och sola 40 min och då palla jag inte vänta. Så vi gick runt lite i huddinge och prata om allt mellan himmel och jord, mycket trevligt! Och sen har vi tagit lite romantiska bilder på oss, det gillas! (y) men nu ska jag kolla på film med papi. Pöss


bajs torsdag

Jag mår skit idag och har ingen lust alls att sitta och blogga och låtsas vara super glad och skriva massa kul.. för inget är kul okej? jag är skit sur. för guess what! vi har världens svåraste kemiprov på tisdag och jag har världens mensvärk och ont i huvudet men jag måste plugga ändå.. det suger. För dom kan ju glömma att jag ska sitta och plugga över helgen.. jag har viktiga saker för mig. Så jag får plugga nu ikväll och sen typ hela måndagen, kul -.- nej nu ska jag sluta vara så deppig.... hejdå.

Alla snubbar vill ju vara katt?


@ school

Nu sitter jag i skuuulan med mina bröder fabian babian och m.i.k.a.e.l.a! vi har so/svenska (tror jag) and that's is lika soooo coool. Jag slutar kl 3 idag och då efter school ska jag leka med viktoria :D men nu måste jag skriva lite om.. scientologi?? 
sooo wierd. PÖSS
http://klockren.nu/


assåå.. e du snygg älle?

Idag mina vänner har jag spenderat min dag i skolan och med viktoria, as usual dåraaa. Efter skolan så åkte vi ner till centrum en snabbis för jag var i stort behov av nytt make up, så nu har jag köpt det. *happyfaace* SÅ ATT.. imorgon ska jag sminka mig en timme extra bara för att.. kul. jajaaa, jag är över trött just nu det är därför jag är så jävla rolig. JUSTE! måste bara berätta för er alla så att ni har lite koll på mig, jag är vegitarian. OKEJ!? vet alla det nu? bra. godnatt

Just Like That

Nu ska jag duscha och sen ska jag SOOOOOOOOOOVA! godnatt..


TRUTH

Msn konversation mellan mig och mitt största fan..
Axel säger: emmajoe.blogg.se
Emma säger: är världens bästa blogg :)
Axel säger: drivs av världens snyggaste
Emma säger: de med ;)
Axel säger: japp, fan vad hon är snygg alltså
Emma säger: OM hon är.. shit asså ;)
Axel säger: vilken kropp hon har
Emma säger: aah oouf, farlig tjej ;)


Visst är han söt? :D nawiie!

Gossip Girl

Idag slutade jag halv 3 och då åkte jag direkt ner till centrum och köpte lite saker. Men nu är jag hemma! jag är ensam, trött, sur, hungrig, ont i huvudet, mensvärk och allt är piss. Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på gossip girl. Peace!

"Svar på tal"

Anonym om NU DU KÄRRING:
kan du svara på det här snälla..? :)
Använder du silvershampoo eller något sånt för att få lite mer askblondare hår typ? Puss <3

Svar: Förut när jag var blondare använde jag mig av Toni&Guy Platinum Blonde Shampoo. Men nu har jag lagt massa olika blonda och askblonda slingor i hela håret så nu använder jag det inte längre :)

Hayden Panettiere - Wake Up Call


NU DU KÄRRING

YOOOOO! först vill jag bara berätta att vi har världens bästa pappa (jag och viktoria). Han kom nyss hem med fetaste godispåsen till oss och 2 liter cola, åååh kvällen är räddad! Vi pallade inte festa ikväll eftersom att vi har haft ett helvete i skolan så vi är helt slutkörda. Men imorgon, då blir det BIRA BIRA BIRA BÄRS BÄRS BÄRS!!!

Ja, viktoria gillar mat.. SO?

WE DONKEN



Sweeeet

HAHAHAHAHAHAHAHAHA


Stereo Love


18 mars

Idag har jag och Viktoria lyckats trycka i oss ännu en chipspåse! Igår åt vi en och sen kunde vi inte hålla oss så vi gick och köpte en idag mä, INTE OKEJ! Men vi har lovat oss själva att inte äta nånting på påsklovet som är om cirkus 2 veckor, NAAAJS! Så vi hoppas på att tappa lite vikt som vi har lagt på oss nu under dom senaste veckorna. SHIT.. vi låter som värsta tjockisarna? OMG.. men vad ska man göra, vi är ju feta. Well well, idag var det jäääätttee kul i skolan! naaat. Eller jo, lite mysigt hade jag det på spanskan när jag sov i mikaelas knää :D goosh, ni ska bara veta hur mysig mikaela är! När man ligger i hennes knä och hon sitter och sjunger.. GAAAH, det var verkligen så mys att jag somna! heheh. Men nu ska jag gå och äta.. (igen) PEACE OUT!

Mikaela och Giovanni idag, visst är dom söta?? höhö


Jag och Miiickis


Jag och Mikaela som sitter och bajsar på toa :D

SCHTEEK

I'm home! Och nu sitter jag ute på min balkong i solen och schteeker. Det är riktigt mysigt, jag har sällskap av mina två hårbollar Alfons och Nelson. Vi lyssnar på musik och väntar på köttbullen (viktoria) heheh! Hon slutar om cirkus 10 min och då ska hon bara traska över vägen sen är hon här :D Vi ska sooola idag, LOVELY!
Nej nu måste jag ge min mage lite att äta, han gråter. PÖSS
Bjuder också på två bilder från festen i vällingby


Finaste Cassiana & Jag

gooodmorgon!

Nu sitter jag här i köket med datan framför mig och äter frukost :D Det fick bli lite flingor bara eftersom att jag är typ aldrig hungrig på morgonen så jag äter typ aldrig frukost. Men nu när jag hade lite mer tid så kände jag efter och då var jag faktiskt liiite hungrig, heheh :P Idag börjar jag kl 8 med hemkunskap, de är chiiiillerill! Sen slutar jag kl 3. Efter skolan ska jag väl antagligen leka med VIKTORIA?? jag vet inte.. vi får se!
Men nu måste jag fixa mig.. C-yaaaaa

Mys framför tv'n

Nu ska jag och storasyster göra dipp och sen ska vi mysa ner oss i soffan framför
"Dating in the dark" och "Desperate housewifes"

16 mars

Sådääär, nu är jag tillbaka igen! Jag uppdaterade ingenting igår för jag låg hemma och var sjuk. Jag sov typ hela dagen för jag hade skit ont i huvudet och mådde illa. Men idag mår jag bättre och har varit i skolan, great! (y) Efter skolan så gick jag och Viktoria hem till mig. Vi har kollat på film, pluggat lite och ätit chips.. FATASS! men gott var det ;D

Bjuder också på en skitsnygg bild på mig och Viktoria från idag i skuulan ;)
dock ville inte viktoria visa sitt vackra ansikte :(

"I was like, why are you so obsessed with me?"


Sunday

Förlåt för en sån usel uppdatering idag. Men eftersom att min mamma fyller år så har vi varit och ätit på en super mysig resturang i gamla stan. Vi åt massa god mat, drack champang och gav mamma fina presenter. Jag och mina två storasystrar gav henne en jätte fin guess plånbok och hon blev jätte glad för det var precis vad hon hade önskat sig, hehe så det var ju bra :D Snart ska jag hoppa in i duschen. Imorgon är det skola och det känns skiiiit. Jag håller på att bli sjuk också, igår hade jag skit ont i huvudet och halsen. Och idag har jag haft ont i huvudet hela dagen och haft lite feber. Men jag hoppas att det blir bättre tills imorgon för jag kan verkligen inte missa mer i skolan nu och det är ju faktiskt bara 3 veckor kvar till påsklovet så.. Men vi får se hur jag mår imorgon. Nu ska jag duscha, be right back!



Guess plånboken och kortet vi gav till våran fina mamma :)

I love you!

Grattis på födelsedagen världens bästa mamma!
Hoppas du får en underbar dag, jag älskar dig mest.

Video

Filmad för några minuter sen när vi satt och kollade på melodifestivalen...

 

Viktoria stoppar typ in sin stortå i mitt arsle i slutet! hahahah xD


baka baka liten kaka!

Just nu håller vi på att baka, det är ett

hemligt recept som bara jag och Viktoria kan! YUMMIEE ;D


Video

Igår när vi satt på tåget påväg hem till Lukas så stötte vi på den här snubben..

 

hahahah underbart!


Lördag

Min syster ska på fest och min mamma ska ut med några vänner. Så jag kommer bli ensam hemma ikväll. Eller ja, jag har bjudit hit min älskade bästavän så hon kommer snart och då ska vi antingen hyra film och mysa eller så fixar vi oss lite och åker hem till Lukas. Vi har inte bestämt oss riktigt ännu men nått av de blir det. Puss!

I´m in love with Jason Derulo!


Oops.. i did it again

Inatt har jag sovit hemma hos bästis, fast nu är jag hemma hos mig. Igår var vi hemma hos Lukas i bromma. Det var lite folk där och vi hade det jätte trevligt, eller hur vikkan? ;) HAHA! well well, vi kom hem vid 3 tiden inatt och då däcka vi direkt i viktorias säng med sminket på och allt, OGILLA! Idag vaknade vi vid halv 2 och var skiiiit hungriga! Så vi gick upp och åt mackor och oboy (jag tror nog att det aldrig har varit så gott med en stort glas oboy som det var idag!) HAHA. Men nu ska jag städa mitt rum och sen ska jag duscha. Sen senare ska jag träffa Viktoria igen. Ikväll har vi inte planerat nått utan vi får se vad som händer. Peace out!

11 Mars

Hellue bloggen! Nu ligger jag här i sängen och ska strax sova. Imorgon börjar jag kl 8 med engelska som första lektion, SUUUG! men det är ju fredag så jag får lida lite på dagen för att sen på kvällen är det klackarna i taket, skaka rumpa och dansa på bordet som gäller. Det kommer bli gal1 kul! Well well, idag har jag spenderat min dag i skolan och sen med Mikaela. Vi har flängt och hängt runt lite i huddinge, först va vi hemma hos henne ett tag och kolla på film. Sen åkte vi och sola och sen åkte vi hem till mig, åt lite mat och kollade på tv. Myyyys!

Eh, eh, nothing else I can say

UTSEENDE
[x]Jag är kortare än 160cm.
[X] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[X] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[X] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar

EGENSKAPER
[X] Jag är omtänksam.
[X] Jag har lätt för att bli svartsjuk.
[ ] Jag är snål.
[X] Jag är fåfäng.
[X] Jag är utåtriktad.

FAMILJ
[X] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[X] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Jag har minst ett halvsyskon.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[X] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[X] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[X] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[X] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[X] Jag kan fortfarande börja gråta av Disneyfilmer.
[X] Jag har pissat på mej av skratt.
[X] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[X] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[X] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[X] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ]Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonsiller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[X] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

EFARENHETER
[X] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[X] Jag har sett en fallande stjärna.
[X] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[X] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[X] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[X] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[X] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[ ] Jag har skidat.
[X] Jag har medverkat i ett skådespel.
[X] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[X] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[X] Jag har suttit på ett tak på natten.
[X] Jag har aprillat någon.
[X] Jag har åkt taxi.
[X] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[X] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har skiljt mig.
[X] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har festat mitt i veckan.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har haft anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[X] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x]Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Replay.

RANDOM
[välj själv] Jag kan sjunga så bra att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[x] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv

Skuuulan

Hej på er! Nu sitter jag i skolan i datasalen med Mikaela, Viktoria och Vega. Vi har svenska och ska skriva en fantasy saga, det är skit svårt tycker jag. Jag är inte så bra på att skriva sagor om man säger så ;P Men nu ska jag gå till cp-gruppen och plugga inför matteprovet som är imorgon. C-yaaaaa!


Godmorgon!

Det är sjukt att jag redan är vaken nu med tanke på att jag gick och la mig halv 6 imorse. Faktiskt så känner jag mig rätt så pigg, jag ska snart gå och äta lite frukost och sen ska jag ringa Viktoria. Jag är ensam hemma hela dagen idag för min syrra är i stan med en kompis och mamma och pappa jobbar. Så jag ska ringa Viktoria och be henne komma hit så ska vi fixa oss och sen åka in till stan och antagligen gå på bio. Det blev inget med att jag skulle åka till min gamla skola eftersom att jag gick och la mig så sent så skulle jag aldrig orka gå upp för att åka till en skola på min lediga dag, heheh.
Men jag får åka dit en annan dag :)

05:30

Snart ska väl dom flesta av er gå upp för att ni ska till skolan.
Men själv så går jag och lägger mig nu. Vi hörs senare!

Världens sämsta uppdatering

Förlåt för att jag inte har uppdaterat i bloggen på hela dagen. Men jag vaknade vid 3 tiden och sen har jag typ bara legat i sängen och kollat på film hela dagen. Egentligen var jag så sjukt sugen på att festa ikväll men det var jag ganska ensam om, eftersom att många börjar skolan imorgon. Men själv så är jag ledig, det är riktigt skönt! Men så att imorgon har jag planerat att åka till Nyckelskolan. Det är min gamla skola som jag gick i när jag bodde i södertälje och jag har inte hälsat på där sen jag flytta till huddinge så jag tänkte åka dit en stund och hälsa på. Sen hade jag tänkt dra med Viktoria på bio. Jag är så sjukt sugen på att se den nya filmen med Jim Carrey, ni vet den här " I love you Phillip Morris". Mina systrar såg den i fredags och dom sa att den var riktigt bra. Men jag ska prata med Viktoria imorgon så får vi se om det blir av :) Nu är klockan 02:03 och jag sitter här framför datan och har ingenting att göra. Jag tänkte först sätta på en film men jag ångra mig, det är inge kul att se på film ensam. Så istället så ska jag ringa min älskade vän Philip nu och kolla vad han har för sig.
Jag och Philip för ett tag sen hemma hos Chloé
Jag saknar dig!

Take My Body Close

Nu ligger jag här i sängen med min älskling brevid mig. Vi har nyss varit på Statiol och köpt massa godis och cola. Kl 03:30 är det Playboy Mansion på 5:an och det tänker jag inte missa! heheh ;D

MusiQ

Owl City - Hello seattle

Justin Bieber - Baby

Timbaland - Morning after dark

Ke$ha - Blah blah blah

The Veronicas - Untouched

Mange Schmidt - Ledig

3OH!3 ft. Katy Perry - Starstrukk


A Beautiful Life

Nu sitter jag här framför datan och lyssnar på spotify. Idag vaknade jag vid halv 10 hemma hos Joel, sen vid 10 kom min syster och hämtade mig. Då åkte vi dirket till skärholmen och fika på Espresso House och sen shoppa vi lite också. Jag köpte ett par super snygga leggings! well well.. Men nu måste jag hoppa in i duschen.
C-yaaaaaa!

PUSS

Förlåt för dålig uppdatering idag men jag vaknade kl 4 med Viktoria brevid mig och sen har vi bara legat och dega i sängen hela dagen. Men nu ska jag fixa mig lite och sen ska jag åka hem till Joel och sova där. Alltså kommer jag inte blogga mer idag men vi hörs imorgon igen när jag kommer hem :)

Party At A Rich Dude's House

Sorry guys för att jag inte bloggade igår. Men jag var med Viktoria hela dagen och på kvällen åkte vi till medis för att vi skulle hem till en killkompis. Där var också Leo, Banne, Jonathan, Sebbe, Kitte och många fler. Men sen senare på kvällen var det bara jag, Viktoria, Henke, Banne och Kitte kvar. Vi låg i soffan och kolla på bert och hade super mysigt ;P Sen vid typ halv 3 så åkte jag och Viktoria hem med hennes brorsa. När vi kom hem till Viktoria hade hennes söta mamma gjort varm choklad med grädde så vi drack det och sen gick vi och la oss. Imorse gick vi upp kl halv 12 för att jag skulle till tandläkaren. Och sen efter det åkte vi hem till mig och vi har varit här hela dagen. Nu ikväll hade vi egentligen tänkt dra till medis igen och träffa alla som vi var med igår, men vi är sjukt trötta så vi ska bara stanna hemma och chillerilla hos mig


"Svar på tal"

linnea om Nu är vi hemma!
när tog du hål i naveln, och fick du tillåtelse av dina föräldarar?
vart gjorde du den? puuuss !

Svar: Jag tog hål i naveln i augusti förra året. Jag gjorde det på "Down town" i södertälje centrum och ja, jag fick det av mina föräldrar :)

HAHAHA


Ceasarsallad

Min och Viktorias glamorösa middag ;D


"Svar på tal"

Anonym om Faboules:
Hur mycket kostade det för dig att göra allting? Alltså både slinga och klippa upp. Och vart gjorde du det? :) tacksam för svar. Btw, jätte bra blogg! <3

Svar: Vad det kostade vet jag faktiskt inte. Jag gjorde det på Björn Axén i stan på Åhléns :)

Anonym om Faboules:
Vad säger du när du klipper dig? Alltså hur säger du att du vill ha det. :) Ditt hår är så himla snyggt!!<3

Svar: Haha jag säger bara att jag vill klippa lite i topparna och sen klippa upp det ganska mycket ;P Tack så mycket sötnos! :D

Anonym om Faboules:
man kan tro att de är löshår , hur kan du hålla de så rakt o oslitet

Svar: mjo det är ganska många som tror att jag har löshår, men det har jag inte. Jag gör inget speciellt :P jag plattar det för att det ska vara rakt och för att det inte ska bli så slitet har jag hårinpackning i ganska ofta (a)

RSS 2.0