21:52

Nu är klockan snart 10 och jag är jätte trött, även fast jag sov till typ 12 idag? jaja, jag ska duscha nu, sen ska jag lägga mig i sängen, smsa med min baby och lyssna på musiQ. godnatt sötisar Queen of hearts - Jason Derulo.


hiss/diss

Tummen upp för:
brun utan sol. guds smartaste uppfinning.. typ (y) om man t.ex. har bråttom och ska iväg på fest med en kort klänning eller liknande.. så har du bleka ben, vad ska man göra? solning i solarium tar ju ett tag och blir inte alltid brunt det första dagarna. så varför inte då ta fram en brun utan sol kräm som är snabbverkande? AS BRA!

pengar. vissa säger att man inte blir lyckligare bara för man har pengar, men jo.. faktiskt så är det så. allt underlättar om du har bra med pengar... tråkigt nog är det så. och vad är bättre än att ha plånboken fullt med cash? lovely!

killar. jag vet jag vet, dom är också dumma i huvudet? MEN en viktig sak. seriöst vad skulle vi göra utan dom annars? vi skulle inte ha lika roligt framför allt...  utan killar på jorden skulle nog dom flesta gå under. sen kan ju vissa killar bara få försvinna men jag menar i allmänhet så behöver vi ju dom! skulle aldrig klara mig utan killar runt om mig haha ;D thats life

sommaren 2010. faaaaan vad vi ska röjja tjejer! ah och killar också såklart haha! ;) det kommer bli AWESOME!! göteborg, kryssningar, grekland/spanien osv med bästavän. allt kommer bli underbart! är grymt taggad!

Tummen ner för:
- players.
jag hatar sånna som får en att ge sitt hjärta och sen bara krossar det! säger massa skit om att dom gillar en osv.. men sen bara drar. om man inte menar vad man säger så behöver man ju inte säga det alls.

-
rykten. det är så jävla onödigt att sprida rykten om folk! jag menar som att hitta på massa skit om folk och gå runt och säga det? hur moget och roligt liv har man då? get a life bitch!

- en gammal "vän" till mig
. ja jag dissar den personen MEST av alla dessa punkter, pga att hon är den falskaste människan jag träffat ever! mot mig har hon verkat som en bra vän helt klart. ja har ställt upp för henne osv.. sen får jag reda på att hon gått bakom ryggen på mig. jag fick en chock när jag såg vad du hade gjort. men det värsta är att du gör det helt utan anledning och nu låtsas du som ingenting? din stil du kör med, den personen du har ''vart '' eller vafan jag nu ska kalla det är sjuk! och du kallar mig saker?? det är det roligaste jag vart med om. därför dissar jag dig GROVT!

träslöjd in my ass

varföööööör har man träslöjd i skolan?? kan någon förklara det för mig!? jag sitter och skriver om hur jag gjorde mitt "smyckeskrin"/låda, och asså FAAAN om jag inte får bra betyg. sliter som ett djur fan, as svårt ju! jag ska skriva alla vertyg jag har användt och vilket material, man ba ah trä, hammare och spik? shit. jag ska ändå inte bli snickare så jag förstår inte grejen... *suck* aja nu måste jag fortsätta skriva så jag blir klar nån jävla gång. LATEEEER

viiiiiiktoria

även fast det finns tusen miljarder sexiga/snygga/söta killar i världen som man gråter blod för, för att dom är som dom är (du vet hur jag är och blir när jag har sett en snygg kille!!). så är du iallafall den allra bästa och viktigaste personen i mitt liv! förstår du hur mycket jag älskar dig då ????

du är bäst

dagens

Dagens humör: trött!

Dagens frisyr: uppsatt

Dagens dryck: Coca Cola

Dagens väder: don't know, har inte varit ute idag

Dagens bästa: bullar till frukost (y)

Dagens personer: Mathias och Axel :))

Dagens skor: ingaaaa

Dagens beroende: mobilen och spotify

Dagens sämsta: att jag har varit ensam hemma hela dagen

Dagens tanke: ????


rude boy


come here rude boy is you big enough ?

movieee

Jag och C har hyrt 3 filmer, första filmen sluta precis. den heter typ "american summer" ganska störd film, men rätt rolig (y) gullet har typ somnat, så nu ska jag väcka grabben och sen ska vi kolla på "inglurious basterds". byyyyee!

*happy face*

JAG KOMMER INTE VARA ENSAM HELA KVÄLLEN!! min homie är påväg hit, han börjar på c... vem kan det vara????? ja det kan ni som kommer vara ensamma och ha tråkigt hela kvällen sitta och klura på, visst är jag snäll?? nu har ni nått att göra :') nej men, jag säger det sen. nu ska jag städa mitt rum för det ser förjävligt ut, ni andra ungkarlar där ute vet ju hur det blir när man bor ensam :)))
peace out bröder (slynor)

yesterday

@ my place när vi höll på att fixa oss och så vidare (y)


Thank you veryyy much

okej nu är jag på liiite bättre humör för att mami och papi kom hem med donken och godis till mig, det behövdes verkligen!! TACK (y) fast jag är iofs fortfarande sur på mina vänner som inte är lika taggade på att ferra ikväll som jag är. man ba kul att sitta ensam hemma en lördag (y) ååh snälla snälla döda mig? serri! :'''( jaja, får väl trycka i mig mitt godis och bara tycka synd om mig själv hela kvällen!! LATEROOOO BITCHES

fuck this

mobilen är trasig, alla är sega på msn, ingen vill festa ikväll, det regnar, jag fryser, jag är trött, jag är sur, jag är hungrig. nu ska jag lägga mig i sängen och dö ett tag, hoppas på bättre tider. hörs senare (eller inte)...

....

It’s my heart you’re stealing, It’s my heart you take.
It’s my heart you’re dealing with. And it’s my heart you’ll break.
It’s my heart you’re taking, It’s breaking bit by bit.
It’s my heart you’re dealing with. But you don’t know about it.


"Svar på tal"

Anonym om okej??:
vad va det gör grej ni va på som mors dag present? :)
Svar: Vi va och såg sex and the city 2 på premiären :)

okej??

kolla på det här! tjockis ungen är 2 bast och måste röka 40
cigg om dagen annars blir han hysterisk. WTF!?
http://www.dagbladet.no/a/11875933/

17:31

Hinner inte berätta om dagen, för nu ska jag börja fixa mig. Ikväll ska jag och mina systrar ta med mamma på en grej som mors dag present, eftersom att det är det på sönadag. Jag kan inte berätta vad det är ännu, för mamma läser bloggen och det ska ju bli en överraskning ;) Nu måste jag skynda mig in i duschen!

hos vegisch

Nu sitter jag hemma hos vega, vi trycker i oss chips och fanta.. det är GÖTT SOM FAAEN! ville bara säga det kissekatter, och sen kan jag berätta att min fina låda är klar på träslöjden, ÄNTLIGEN! och idag har jag inte ätit frukost heller.. utan först åt jag 10 cola remmar, ja ni hörde rätt.... TIIIIOOOO. Jag njöt av varenda EN! gött. sen åt jag ris och kött till lunch i skolan, de va gött. sen åt jag en klubba, en godis napp och ett tuggummi, de va gött. sen åt jag 2 extra tuggummin som jag fick av vega, tack de va gött. sen som sagt sitter jag och dricker fanta och chips smulor nu, de e gött. fast det är bara smulor nu för att vega passa på att äta som faaaaaan när jag skrev detta :''( såååå NU ska jag äta! så jag har inte tid med er. skoja... nä MIHIHIHIHII. PÖSS 

yoooo fuckers

VAAA EEE DUUUUU??


@ school

Är du lycklig just nu? JAAAO :D

Har du någon strategi att bekämpa jobbiga saker? Jag deppar som fan ett tag, lyssnar på massa depp låtar, och sen kör jag bara igen :D (förlåt vega)

Vad gör dina dagar sämre? dåligt väder, dryga personer och skitsnack

Vad gör dina dagar bättre? mina grabbar!
Har du bra självförtroende? mjaa oftast

Skäms du över dig själv? Nääää aldrig

Finns det något du skulle vilja ändra med ditt utseende, isåfall vad? Skulle vilja ha lite smalare ben

Har du många vänner omkring dig? Ja.. de är underbart :D

Vem av dina vänner känner dig bäst? viktoria

Vem av dina vänner får alla att skratta? viktoria pajjas
Vem av dina vänner har bäst klädstil? vega och chloé

Vem av dina vänner skulle du vilja byta liv med? Vet inte, trivs rätt bra med mitt eget

Vem av dina vänner har det finaste leendet? Alla <3

Vem av dina vänner har du delat det mesta med? viktoria :D

Tycker du att du klär dig bra? När jag orkar så

Har kläder en stor mening tycker du? absolut

Vad är din stil? Blandras

Handlar du ofta kläder? mjaa

Vart handlar du dina kläder? lite överallt

Är du tillsammans med någon? nej.. jag är singel och sökande jöööh???

Vad heter hon/han? inte fan vet jag
Hur länge har ni varit tillsammans? men geee dig
Vad är det längsta du varit tillsammans med någon? 4 månader typ


Singel och sökande

Raaban (jag) & Eddie (viktoria), 21 & 20 år från Borås ;)

Kommer du ihåg när vi gjorde den här viktoria??? HAHAHA ;)


"Svar på tal"

Anonym om pallar inte:
Tjo! :) Har du köpt något till skolavslutningen!?..om du har, kan inte du visa någon bild :D, och om du inte har, vad hade du tänkt å köpa?? x) men,men fin blog!!! <3
Svar: Hej! :) Jag beställde en klänning för ett tag sen från nelly.se som jag skulle ha på mig. Men sen såg jag att en tjej i klassen köpte likadan, så då ångra jag mig. Det är inge kul att ha likadana, så just nu har jag ingen. Men jag håller på att leta lite på internet och förhoppningsvis hittar jag en lika fin som den jag tänkte ha innan :)

Anonym om I'm back:
Kan inte du visa bilder eller en video på ditt rum? :)

Svar: Jo självklart kan jag göra det :) men då gör jag det nångång nästa vecka, så ni får se när det är helt klart. För just nu har jag bara helt vita väggar och det ser lite tråkigt ut :P

I'm back

Nu har jag flyttat in i mitt nya rum! Fast det är inte helt klart ännu. Mamma måla det idag så just nu har jag helt vita väggar, och sen ska vi sätta upp min tapet i veckan. Det kommer bli skit bra :D Men iallafall, det jag ville berätta är att nu har jag min data, så nu kommer jag uppdatera mera (y) Nu ska jag kolla klart på gossip girl, sen ska jag duscha och sen kl 9 ikväll är det "A Cinderella Story" på 3 an. Den ska jag kolla på!

bästa!

David Guetta ft. Fergie & Chris Willis – Gettin’ Over You


update

Som ni märkt så har jag uppdaterat dåligt på senaste, men det är för att jag inte har någon data just nu (nu lånar jag min mammas). Och det är för att jag håller på att byta rum nu när min syster har flyttat ut, så just nu har jag inget rum alls och sover i min mammas säng (HAHA). Men i veckan så kommer det bli klart och då får jag min data och kommer uppdatera mycket mera ;) Imorgon ska vi måla rummet och sen ska jag flytta in mina möbler osv. Sen ska vi beställa min tapet imorgon också, så vi kan tapetsera i nästa vecka. Det kommer bli skiit snyggt :D Wellwell, jag orkar inte berätta vad jag har gjort dom senaste dagarna nu, men livet leker och jag steker ;) Det är så skönt att sommaren äntligen är här och om 2 veckor är det sommarlov. Kan inte bli bättre! Ikväll ska jag äta middag tillsammans med mina föräldrar och sen senare ikväll kanske jag drar ut och träffar någon. Peace out

pallar inte

pallar inte skriva en bok om vad jag har
gjort idag så jag skriver bara en "lista"
  • Skolan från 8 till 3
  • hem till storasyster
  • äta donken
  • kolla på tv
  • solat
  • tränat
  • NU: duschen!
Imorgon börjar jag kl 12 och
har bara 1 lektion, yeeeeeeey!! :D

funhouse

Godmorgon solstrålar, sovit gott? det har inte jag. Jag har sovit skit lite och mått dåligt hela natten, så jag orkade verkligen inte gå upp imorse. Så därför är jag hemma idag. Jag ska snart städa mitt rum för det ser förjävligt ut! Jag ska rensa min garerob osv. Sen ska jag försöka hinna sola, plugga och träna idag också. Herregud, stress! Aja, bäst att sätta fart om jag ska hinna. Peace out


"Svar på tal"

Anonym om Måndag:
snygg topp! varifrån

Svar:
Tack! den är från HM


amanda om It's us against the world:

va heter låten :) ?
Svar: Atle - baby girl

Måndag

Godmorgon! Idag vaknade jag kl 7 helt av mig själv, jag hade ställt kl på 8 eftersom att jag börjar 9. Men jag kunde inte somna om, så jag gick upp och fixa mig och nu har jag suttit fixad i typ 30 min och lyssnat på musik. Jag väntar bara på att kl ska bli 10 i så jag kan gå till skolan och träffa mina homies som jag inte träffat på 3 veckor typ :O Nu är kl 20 i... Efter skolan idag ska jag hjälpa min storasyster att flytta (y) Nu har har jag inget mer att säga och jag orkar inte sitta mer vid datan, så jag får väl gå och borsta tänderna igen.. eller nått. Peace

Såhär blev mitt hår förresten...


Jag är nöjd!

It's us against the world


Blondie

Snart kommer min frisör hem till mig för att fixa mitt hår. Jag har inte riktigt bestämt vad jag vill göra ännu, men jag tror nog jag kör på blondare ;) Sist jag fixade håret så slingade jag många olika blonda färger så det skulle se mer "naturligt" ut eftersom att jag var så jäkla blond. Men nu vill jag ha tillbaka det där jätte blonda, för jag tycker att jag passar bäst i det. Men jag ska inte bleka hela håret, för det blir så slitet då. Utan jag ska nog börja med att göra massa ljusa slingor i hela håret, så får jag se om jag blir nöjd med det.

såhär hade jag förut      och såhär har jag nu.
Nu kommer hon, så håll tummarna på att det blir bra ;)

sorry..

Men jag har inte orkat bloggisch. Men igår var jag iallafall hemma hos min storasyster och hennes pojkvän hela dagen, jag kollade på Iron man 1 och Bröllopsduellen. Iron man var nog den bästa filmen jag någonsin sett och Robert Downey är bara för jävla snygg! well.. senare åkte va hem och grilla och efter det åkte jag och min syster och hämta viktoria och sen åkte vi och hyrde lite filmer och sen åkte vi hem till mig och hade myskväll. Idag vaknade vi vid 12 och sen dess har vi bara legat och kollat på film i sängen tills nu. Viktoria åkte hem för en stund sen för hon ska duscha osv. Sen senare ska hon komma hem till mig och så får vi se vad vi hittar på ikväll. Förlåt för det här tråkiga inlägget, men så är det idag. Nu ska jag duscha. C-yaaa


just nu..

sitter jag och shottar jordgubbs loka i en glasskål, sjunger till
fjärilslarvens sång och snackar med mina boys på msn. ganska roligt (y)


asså nej..

varför är jag så jävla oseriös idag?? jo, för jag har riktigt jävla tråkigt. jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag tror jag dör snart, helt seriöst. viktoria skulle komma till mig men hon ba "nej jag orkar inte, det är så sent nu.. jag är trött" man ba "nehe, soooo??" asså jag ville ju leeeka. Har legat hemma ensam i 3 jävlar dagar, och hon kunde inte lyfta sitt feta arsle (som bara innehåller kladdkaka) och sätta sig på bussen? nejnej tydligen inte. men vad är det jag ser nu, hon är inne på msn!! nej viktoria inte fan har du gått och lagt dig, du som var så jääääävla trött!!!? asså nej.. jag pallar inte. jag är riktigt jävla uttråkad. nu kom det upp nån jävla självmordslåt på spotify också, det är som ett tecken fan. är det nu jag ska dö? nej fan heller, imorgon ska jag leka med den lilla slynan. vi ska till stan och leka fett finaaa .. vi ska fika. men inte faaan kommer jag fika! jag kommer ÄTA. kommer säkert inte bli på nått jävla fik heller, vi kommer nog gå till donken, köpa en ceasarsallad (måste va lite nyttiga) och sen sätta oss vid vattnet (man måste ju va lite fancy också) men det blir bra (y) hoppas bara det blir fint väder också! om det regnar och håller på att stöka, då... bajsar jag snett. jaja, nu ska jag äta glass. hejdå.

porrigt


SNEL HEST


THE O.C

Åååh jag är sååå glad! Världens snällaste Mikaela håller på att skicka O.C säsong 2 till mig :D Nu vet jag vad jag ska göra ikväll/inatt!

jackan från monki

Den ser inte så snygg ut på bilden.

Men den är super snygg på!


"Svar på tal"

:D om Billionaire:
Hellu! Skulle inte du kunna lägga ut en bild på den dära korta skinjackan du köpte förut!? :) Skulle vara kul att se! Och det skulle vara Jätte' kul om du kunde göra en video på hur du sminkar dig!!, man vill ju lixom se ut som du! ;P Kraaam <33

Svar: Hej! Jo absolut, jag lägger upp bild senare ikväll :) En smink video? hmm, jag lovar inget. Men det kanske jag gör ;P Tack, vad gullig du är! kram <3

11 maj

Imorse vakna jag med att hela min hals var svullen, jag kunde inte svälja och jag kunde knappt prata. Så jag har varit hemma hela dagen, jag har solat i flera timmar på ballkongen och sen har jag faktiskt, tro det eller ej.. läst en bok. Den heter "expert på att rodna" jag brukar inte läsa, men jag har inte haft tillgång till datan på hela dagen pga krångel med internet så då tog jag boken och satte mig och läste, sen fastna jag i det typ hela dagen, as nice (y)

Billionaire


Godmorgon!

Imorse vaknade jag vid halv 9 (jag börja 9) blev skit stressad och allt blev bara fel. Jag var på skit dåligt humör och hade mamma efter mig som skrek att jag måste skynda mig till skolan. Det tål jag inte! Så jag gick och la mig igen. Men jag vakna nyss och nu ska jag lägga mig i sängen igen och kolla på mean girls


suuuuuuuuuuuuuuuuug

Jag trodde att jag var ledig imorgon, men tydligen inte. FUCK!
Asså jag orkar inte, nu ska jag dö. Hejdå.

Christopher Chace Crawford

världens snyggaste!!!!

13:39

Igår började kvällen hos mig, vi hade planerat att dra på fest i sätra med adam, men så blev det inte. Så då satt vi hemma, fixade och försökte komma på nått att göra. Men då ringde pontus mig och sa att han skulle ha fest, så då rullade vi hem till honom. Vid halv 3 tiden rullade vi tillbaka hem till huddinge, och sen sov vi hos viktoria. Idag är jag riktigt jävla trött, jag har ont i fötterna och är bara jäkligt seg i skallen. Nu ska jag hoppa in i duschen, för jag har fortfarande smink från igår på mig, eeuuuw!

Lördag

Ikväll ska jag ut och partaja med viktoria :)))


You and Me

"It's you and me and all of the people and I don't know why
I can't keep my eyes off of you..
"

fredagsmys

Idag har det varit en lugn dag på "jobbet". Vi har i stort sätt bara legat i våran favvo soffa och druckit päron mer, gillar't (y) Idag var också den sista dagen på praoen. Nu är det helg, på måndag är vi lediga, men sen på tisdag är det back to hell igen. Efter "jobbet" åkte jag hem till mig och V till sig. När jag kom hem så satte jag mig vid datan, kolla lite på tv och chillerilla. Sen har jag lagat mat åt hela familjen också! jag säger bara en sak.. FAN VAD BRA JAG ÄR. Jag lagade fetaste middagen och ma familia gilla de, soft lixom. Så nu sitter jag här framför datan proppmätt och lyssnar på musiQ. Jag ska snart röra mitt feta ass mot garderoben, slänga på mig lite myskläder och sen röra mig ner mot centrum. Där ska jag möta viktoria, vi ska gå och hyra lite filmer och sen ska vi hem till mig och ha lite fredagsmys. Måste skynda mig nu, viktoria är där om 5 och jag sitter fortfarande hemma i underbyxorna, STRESS!!!

Now I'm That Bitch


dagens

Dagens humör: Glad!

Dagens frisyr: Uppsatt

Dagens dryck: Päron mer :))

Dagens väder: Blåsigt men soligt

Dagens bästa: Donken till lunch

Dagens personer: Viktoria och Mikael

Dagens skor: Vita "vanliga"

Dagens beroende: Mobilen

Dagens sämsta: Mina skor gick sönder.. :(((


21:04

Nu åker jag ner till centrum, hyr lite filmer, åker hem till bästis, har film och myskväll och sen slaggar jag där. Imorgon ska vi upp och praoa hos papi.
Love to you all

hiss/diss

Tummen upp för:
♥ Den nya chockladen marabou polka, så jäkla god!!
♥ Att det bara är 11 dagar kvar tills jag "flyttar" :D

Tummen ner för:
- Tjejer som absolut inte kan gå i sina klackskor, fyfan. Jag skäms...
- ***** riktigt äcklig brud!!

MUSIQ


GIVE ME SUMMER NOOOOW!


Godmorgon!

Nu sitter jag här och lyssnar på musik och äter sockerkaka. Det fick bli min frukost/lunch idag, det är mitt alldeles egna recept ;) hehe. Skiiiiiiiiiiiiiit god! well well, blev som sagt ingen prao idag. Men det var bara skönt för då kunde jag göra det som jag är bäst på.. sooooooova!!

Du.Jag.Sängen.Nu.

Nääe jag skämta, jag ska lägga mig i sängen nu... ensam, buhuuu :'(( Jag hatar att sova ensam! Jag vill ha någon brevid mig. Men jag får försöka hitta ett sätt att överleva natten då, tråååååk. Aja imorgon blir det ingen prao så jag kommer sova lääääänge. Godnatt

5 maj

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Mickes födelsedag.

HURRA HURRA HURRAAA!! Grattis bästis på 19 årsdagen! Love


...

Even if you were a million miles away. I could still feel you in my bed, near me, touch me, feel me. Looking in the sky I can see your face. And i knew right where I’d fit in. Take me, make me. You know that I’ll always be in love with you, right til the end..

Next up; Cougar Town ♥


Tuesday

I'm so sorry för min dåliga update. Om jag ska vara helt ärlig så är det för att jag inte har orkat. Jag har faktiskt suttit vid datan hela dagen men jag har inte tagit tid till att blogga. Men nu gör jag det iaf, så hoppas ni blir glada nu sötisar! Idag vaknade jag vid halv 9 av att jag fick ett sms från viktoria där det stod "jag är sjuk idag, must stay home <3" Så då smsa jag pappa och sa att jag också stannar hemma (vi skulle ju egentligen praoa). Sen somna jag om och vaknade vid halv 2 igen av att min mamma kommer in och säger att hon har köpt thaimat. Så jag åt det med henne och sen har jag bara suttit vid datan och lyssnat på musik hela dagen, soooooft. Jag har en ny design också, "It's your imperfection that turns me on" Jag gillare! OMG nu börjar ju DH! Måste skynda mig och ta bästa plats i soffan nu innan syster gör't. Peace!

2 maj

Godmorgon allihopa! Hinner inte skriva så mycket nu för att min farmor, farfar, mormor och morfar kommer hit alldeles strax. Vi ska fira min pappa som fyllde år i torsdags. Sen ikväll blir det middag på stan med hela familjen, riktigt mysigt.

HAHAHAH "hey apple"

"good to see ya, I was hoping we could catch up, hahahahahaha, get it?

KETCHUP, hahahaha, why arn't you laughing?" HAHA bästa!


Lördag

Ikväll ska jag bara ta det lungt. Ska äta middag tillsammans med familjen snart, pappa håller på att grilla oxfilé och till det blir det hasselbackspotatis, yummie! Sen senare kommer Viktoria hit. Just nu är hon hemma hos Filip, men hon skulle komma till mig efter. Vi ska väll hyra film eller nått och sen sover hon hos mig. Nu ska jag äta!

när jag blir stor..

När jag blir stor, kommer jag sväva som vinden, titta ner och se tillbaka på minnen. När jag blir stor är jag framgångsrik och lycklig, min famtid är en saga påriktigt. När jag blir stor, har jag bara äkta vänner, som följer med mig i vad som än händer.

Lovely


Pic's från igår

Love us <3

Me & Linnea

Me & Chloé

L & F älsklingar

My girls


1 maj

Helluuuu! Hur mår ni? själv mår jag sådär. Gårkvällen var helt okej, även fast det gick lite snett för min del. Men det började iallafall hemma hos Chloe på stureplan. Jag, Chloe, Linnea och Felizia var där från kl 7 till 10 ungefär. Sen åkte vi till Bredäng på "fest", helt okej där. Sen vid halv 1 ungefär så skulle alla dra vidare, men jag mådde inte så bra så jag ringde faktiskt min pappa och bad han hämta mig. Så vid 1 ungefär kom han och hämta mig. Jag kom hem vid halv 2 och då gick jag direkt och la mig och somnade på direkten. Idag vaknade jag vid halv 8 av att min storasyster kommer in i mitt rum och börjar prata med mig, kommer inte riktigt ihåg vad hon ville eller vad hon sa eftersom att jag typ sov. Men jag kommer iallafall ihåg att hon sa att hon nyss hade kommit hem. Hon måste haft en riktigt rolig kväll om hon kommer hem halv 8 på morgonen, haha. Men jag somnade iallafall om och vaknade för en 1 timme sen. Men nu ska jag gå och knarka lite alvedon för jag har väääärldens huvudvärk! C-yaaa

RSS 2.0